
آموزش روش تهیه ۵ نوع غذا با بلدرچین
آموزش روش تهیه ۵ نوع غذا با بلدرچین | بلدرچین کوچکترین پرنده از خانواده قرقاول هاست و گوشت خوشمزه و خوش طعمی دارد که هم برای افراد سالم و هم برای بیماران سودمند است. در واقع فعالیت و جنب و جوش زیاد این پرنده، منجر به افزایش ذخیره گلیکوژن در بافتهای ماهیچهای آن شده که این امر باعث میگردد گوشت بلدرچین مانند پرندگان شکاری دیگر، بسیار لذیذ باشد. از دیگر مزایای گوشت بلدرچین این است که به دلیل وجود سلولهای پیچیده پیوندی، در اثر پخته یا بریان شدن به هیچ وجه متلاشی نشده، پرنده ترکیب خود را کاملاً حفظ کرده و در پذیرایی ها، زیبایی فراوانی به سفره میدهد.
تنوع غذاهایی که میتوان با گوشت #بلدرچین درست کرد بسیار زیاد است، غذاهایی نظیر مرغ شکم پر، فسنجان و انواع غذاهای خوشمزه با مرغ را میتوان با بلدرچین نیز درست کرد. با ارائه این مقدمه قصد داریم در این مقاله شما را با طرز تهیه انواع غذا با بلدرچین که شاید تا کنون کمتر خورده یا در مورد آن شنیده باشید، آشنا سازیم.
انواع غذا با بلدرچین
۱. بلدرچین در برگ مو
مواد لازم | |
بلدرچین پاک کرده | ۲ عدد |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
برگ مو، نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- بر روی بلدرچینهای پاک شده نمک و فلفل بپاشید و روی آنها را کره بمالید.
- داخل شکم هر کدام به اندازه یک قاشق مرباخوری کره قرار دهید.
- هر بلدرچین را در برگ مو پیچیده و با نخ پرک ببندید، سپس در ورق آلومینیوم بپیچید و درزهای آن را ببندید.
- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بلدرچینها را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.
- در هر بشقاب یک برگ موی بزرگ پهن کرده، بلدرچین را از ورق آلومینیوم درآورید، نخ را قیچی کنید و بلدرچین را روی برگ مو بگذارید.
- اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات پخته تزیین کنید.

۲. بلدرچین با نان پنیری
مواد لازم | |
بلدرچین پاک کرده | ۴ عدد |
پنیر سفت رنده شده | ۱ پیمانه |
آرد الک شده | ۲ پیمانه |
کره | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
- هر بلدرچین را به دو نیم تقسیم کنید، اندکی نمک و فلفل بپاشید، با کره آغشته کنید و ۱۵-۱۰ دقیقه بخوابانید.
- سپس سینی فر را چرب کرده، قطعات بلدرچین را کف سینی بچینید و روی سینی فویل بکشید.
- سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- ۴ پیمانه آب را با اندکی نمک و فلفل در قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
- آرد را در آب جوش بریزید و مرتب هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا خمیر بپزد.
- پنیر را با ۱ قاشق غذاخوری از کره روی خمیر بریزید و هم بزنید، تخته کار را کمی مرطوب یا چرب کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.
- خمیر را نازک پهن کنید، فرصت دهید تا خنک شود و سپس به شکل چهارگوش یا سه گوشهای کوچک برش بزنید.
- باقیمانده کره را با نیم پیمانه روغن در تابه دیگری داغ کرده و سپس خمیرهای بریده را در آن سرخ کنید.
- نانهای سرخ شده را در دیس قرار داده و بلدرچین را کنار آن بگذارید، آب و روغنی که در تابه مانده را بر روی بلدرچین بدهید و داغ سرو کنید.

۳. بلدرچین با کشمش و بادام
مواد لازم | |
بلدرچین پاک کرده | ۴ عدد |
کشمش بی دانه و خیس خورده | ۴ قاشق غذاخوری |
بادام مقشر خیس خورده | ۱/۲ پیمانه |
سرکه انگور | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد، کره، نمک و فلفل | به میزان لازم |
- بلدرچین را اندکی نمک و فلفل بپاشید، با نخ پرک ببندید و در آرد بغلطانید.
- سرکه و شکر را در ۶-۵ قاشق آب ریخته و هم بزنید.
- ۲ قاشق غذاخوری کره در تابه روی حرارت ملایم داغ کرده و بلدرچین را در آن سرخ کنید تا رویه آن طلایی شود.
- محلول سرکه را روی بلدرچین ریخته، حرارت را کم کنید، درب تابه را ببندید و ۱۵-۱۰ دقیقه فرصت دهید تا بپزد.
- سپس کشمش و بادام مقشر را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه دیگر بپزد.
- بلدرچین را پس از پختن از تابه خارج کرده، نخ آن را قیچی کنید و در دیس قرار دهید.
- آب و روغن تابه را با کشمش و مغز بادام روی بلدرچین بریزید و داغ سر سفره ببرید.

۴. بلدرچین در سس پرتقال و عسل
مواد لازم | |
بلدرچین | ۴ عدد |
لیمو با پوست ورقه ورقه شده | ۱ عدد |
پرتقال | ۲ عدد |
آب پرتقال | ۱ پیمانه |
سرکه انگور | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
پودر نشاسته | ۱ قاشق مرباخوری |
کره | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
عسل | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
کارامل سیاه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- پرتقالها را پوست گرفته و به صورت ورقههای نازک ببرید و تخم پرتقال را درآورید.
- رویهی رنگی پوست پرتقال را به صورت نوارهای باریک ببرید، ۱۰-۸ دقیقه در آب بجوشانید و سپس در ظرف آب یخ بریزید.
- فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- نشاسته را در آب پرتقال حل کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
- خلال پوست پرتقال را با نیمی از کره و اندکی نمک و فلفل مخلوط کرده و بیرون و درون بلدرچینها را به آن آغشته کنید.
- سینی فر را با باقیمانده کره چرب کرده و بلدرچینها را از سمت سینه روی آن قرار دهید.
- سینی را ۵۵-۵۰ دقیقه در فر قرار داده، از آب و روغن جمع شده در سینی چند بار روی بلدرچینها بدهید و ۱۰ دقیقه قبل از برداشتن، آنها را برگردانید.
- بلدرچین را در دیس قرار دهید و روی آن یک فویل آلومینیومی بکشید.
- عسل، سرکه و ۱ قاشق کارامل سیاه را در قالبمه حاوی نشاسته ریخته، مایه جمع شده در سینی فر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- برشهای پرتقال و لیمو را در این مایه بریزید و پس از دو سه جوش از روی حرارت بردارید.
- ورق آلومینیوم را از روی بلدرچین برداشته و از مایه آب پرتقال روی آن بدهید.
- دیس را با برشهای پرتقال و لیمو و چند شاخه جعفری یا گشنیز تزیین کنید.

۵. دمی بلدرچین
مواد لازم | |
برنج خیس خورده | ۳ پیمانه |
بلدرچین پاک کرده و نمک پاشیده | ۵ عدد |
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده | ۲ عدد |
کره | ۵-۶ قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
- یک قاشق کره را در تابه درداری روی حرارت ملایم گرم کنید و بلدرچینها را یکی یکی در آن تفت دهید تا طلایی شوند.
- بلدرچینها را در تابه بچینید، یک پیمانه آب جوش در تابه ریخته، درب تابه را ببندید و حرارت را ملایم کنید.
- باقیمانده کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، برنج را ۴-۳ دقیقه در کره تفت دهید، سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده و ۴-۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
- آب تابه حاوی بلدرچین را با ۴ پیمانه آب جوش (مجموعا ۵ پیمانه) روی برنج بریزید، کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید.
- پس از ۱۲-۱۰ دقیقه که آب برنج خورد رفت، برنج را زیر و رو کرده، حرارت را ملایم کنید، زیر قابلمه شعله پخش کن و روی آن دمی قرار دهید.
- پس از ۴۰-۳۵ دقیقه دمی آماده است، هنگام کشیدن دمی، بلدرچین را که گرم نگه داشته اید روی دمی بگذارید.
منبع : مجله ستاره
لطفاً این مطلب را به اشتراکگذاری بگذارید!
- برای چاپ کردن کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای به اشتراک گذاشتن در رددیت کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- Click to share on Skype (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاری روی WhatsApp کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاری روی Telegram کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاری روی تامبلر کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- کلیک نمایید تا روی Pocket اشتراک گذاشته شود (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاشتن فیسبوک خود کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- کلیک کنید تا روی گوگل+ به اشتراک گذاشته شود (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای به اشتراک گذاشتن در توییتر کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای به اشتراک گذاشتن روی لینکداین کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاری رو هم میهن کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاری رو فیسنما کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
- برای اشتراکگذاری رو کلوپ کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
برچسب ها
جستجو در سایت
- دانلود طنز سیاسی دکتر سلام ۱۶۹
- دانلود سخنرانی حجه الإسلام معمار منتظرین – ...
- ترجمان – رنج تو نامی دارد
- باید به اربابان رایانهای جدید خوشامد بگوییم
- پرونده: مخدرها، از میدان جنگ تا پسکوچههای ...
- باشگاه اندیشه › وداع با تمامیتخواهی فرهنگی
- نسخۀ صوتی: حسرت برای گذشتهای که هرگز نبوده
- باشگاه اندیشه › منطقباورانی اسیرِ جادوی ...
- آیا رباتها آزادمان خواهند کرد؟
- مخترع «واقعیت مجازی» میگوید همین حالا ...
- دانلود طنز سیاسی دکتر سلام ۱۶۹
- داستانهایی از حجاب : غیرتی مثال زدنی (+عکس ...
- صورت نوزادان را به این دلایل هرگز نبوسید
- آشنایی با فضایل و خواص سوره صافات و قرآن ...
- چرا افراد پیر انقدر تمایل به جمع کردن آت و ...
- مقابله با سلولهای بنیادی سرطانی از طریق ...
- ✅ احادیثی برگزیده از امام زمان (ع)
- آیا دیر زبان باز کردن بچه نشانه اوتیسم است؟
آخرین دیدگاهها
- محدثه در همه چیز در مورد عروسکهای سکسی لولیتا
- ناشناس در دانلود قسمت دوازدهم مستند خارج از دید
- فرزانه در دانلود سخنرانی حجه الإسلام معمار منتظرین – محرم ۹۷
- بینام در انجمن گپ و گفت خریداران کلیه
- مجتبی در انجمن گپ و گفت خریداران کلیه
دیدگاه ها (0)