مرغ ژامبون‌پیچ با سس خرما :: مجلۀ پربازدیدترین‌ها

دانلود سانسور نشده مستند خارج از دید قسمت یازهم خارج از دید منتشر شد (کلیک)

۰

مرغ ژامبون‌پیچ با سس خرما

آشپزی

مرغ ژامبون‌پیچ با سس خرما

مرغ ژامبون‌پیچ با سس خرما

همه مواد این غذا برای همه ما آشنا هستند اما آیا تاکنون مرغ و ژامبون را با خرما امتحان کرده‌اید؟

  • تعداد: ۴ نفر
  • زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

  • ۴۵۰ گرم سینه بی استخوان مرغ
  • ۷۵ گرم پنیر سفید نرم با طعم سیر و سبزیجات
  • ۴ ورق ژامبون
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه خرمای خردشده
  • نصف پیمانه سرکه بالزامیک
  • ۱/۳ پیمانه آب
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

۱- مرغ‌ها را به صورت افقی برش دهید. روی هر کدام از آنها یک‌چهارم پنیر بگذارید. دور آنها ژامبون بپیچید و در زیر مرغ جمع کنید.

۲- در تابه بزرگ نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را داخل تابه بگذارید به طوری که قسمت پنیردار رو باشد. هر طرف مرغ ها را ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس داخل بشقاب بگذارید و گرم نگهدارید.

۳- تابه را از روی حرارت بردارید، خرما، سرکه و آب را داخل آن بریزید. دوباره روی حرارت بگذارید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه آنها را بپزید تا سس کمی غلیظ شود.

۴- سس را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: ۳۴۳
  • چربی: ۱۶ گرم
  • کلسترول: ۷۶ میلی گرم
  • چربی اشباع شده: ۷ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۲ گرم
  • فیبر: ۲ گرم
  • سدیم: ۲۸۲ میلی گرم
  • پتاسیم: ۵۷۳ میلی گرم
  • کلسیم: ۲۰ میلی گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
اشتراک مطلب:

کلمۀ مورد نظر خود را جستجو کنيد.👇

کد جستجوي گوگل در سايت يا وبلاگ جستجو در:
اشتراک مطلب:

با عضویت در کانال تلگرامی سایت پُربازدیدترین‌ها از آخرین مطالب منتشر شده، باخبر شوید.

👇👇👇

http://fullkade.com/wp-content/themes/fullkade/files/telegram.png

(۰)
هيچ نظري هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی